🇺🇸 At elske sin datter var det eneste ærlige arbejde, han nogensinde har udført. Baseret på en sand historie, se den officielle trailer for #FlagDayFilm med Dylan Penn og Sean Penn i hovedrollerne. Traileren indeholder den første single fra filmen “My Father’s Daughter” fremført af Olivia Vedder (skrevet af Eddie) Vedder & Glen Hansard) Originale sange i filmen af Cat Power, Glen Hansard, Eddie Vedder og med Olivia Vedder. Instrueret af Sean Penn med manuskript af Jaz Butterworth. Bogen er skrevet af Jennifer Vogel. Medvirkende: Sean Penn, Katheryn Winnick, Josh Brolin, Eddie Marsan, Regina King, Dylan Penn og James Russo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: