Mono – My Story, The Buraku Story

Scroll down to content

My Story, The Buraku Story er en ny dokumentarfilm i spillelængde, der udforsker diskriminationen af ​​en gruppe mennesker – almindeligvis kaldet “burakumin” – som blev klassificeret i lave grupper og adskilt fra resten af ​​det japanske samfund. Denne diskrimination er ikke på grund af race eller etnicitet, men snarere på grund af bopæl og blodlinje, og har eksisteret i århundreder – omend meget sjældent anerkendt eller diskuteret i Japan. Da instruktøren Yusaku Mitsuwaka forestillede sig det eksemplariske partitur for et så kulturelt følsomt og betydeligt emne, idealiserede han MONO til at hjælpe med at fortælle denne historie gennem deres legendarisk filmiske musik.

Efter deres nylige eksperimenter med elektroniske teksturer, der er infunderet i deres varemærke, dynamiske rockkompositioner, er My Story, The Buraku Story deres mest underspillede og elegiske. Sangene, der udgør My Story, The Buraku Story, er i høj grad bygget op omkring klaver, strygere, synths og korsløjfer. Som man kunne forvente af MONO, er arrangementerne mesterværker af underspillet udførelse med overdimensioneret følelsesmæssig resonans. MONOs absolut mest delikate album er et passende dokument af bandets første filmsoundtrack i fuld længde nogensinde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: