Nathan Johnson – Nightmare Alley

Scroll down to content

🆕 PREMIEREFILM: Efter ’The Shape of Water’ (også fotograferet af danske Dan Laustsen) er Guillermo del Toro tilbage med en dreven noir i farver. Da Stanton Carlisle (Bradley Cooper) møder den clairvoyante Zeena (Toni Collette) og hendes tankelæsende eksmand Pete (David Straithairn) i et omrejsende cirkus, får han hurtigt skabt sig et navn. Og så begynder han ellers at svindle og bondefange den rige elite i 1940’ernes New York. Med den virtuose Molly (Rooney Mara) som partner, bliver Stanton overmodig, for planen om at snyde en forretningsmand (Richard Jenkins) med hjælp fra en mystiske psykiater (Cate Blanchett), kan blive enden på hans egen karriere. Se NIGHTMARE ALLEY fra den 27. januar i bl.a. @grandteatret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: