PREMIERE DEN 16. JANUAR 2020

En skæv og charmerende, satirisk komedie med noget på hjerte: ‘Jojo Rabbit’ er Taika Waititis anti-hads satire, der med 2. Verdenskrig som bagtæppe følger den unge Hitlerjugend-dreng JoJo (Roman Griffin Davis), der opdager, at hans mor (Scarlett Johansson) skjuler en ung, jødisk pige (Thomasin McKenzie) på loftet. Med hjælp fra sin idiotiske fantasi-ven, Adolf Hitler (Taika Waititi), må JoJo konfrontere sin egen blinde nationalisme og sande, at hans verdensbillede ikke holder vand. Filmen vandt publikumsprisen ved Toronto International Film Festival, og så plejer vejen mod Oscar at være brolagt.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: