PREMIERE DEN 12. JANUAR 2020

Over to aftener, den 13. og den 14. januar 1972, indspillede Aretha Franklin sit album ‘Amazing Grace’ live med kor og publikum (inklusive en begejstret Mick Jagger) i Reverend James Clevelands New Bethel Baptist Church i Watts, Los Angeles. Sydney Pollack forevigede begivenheden, men filmen blev aldrig udsendt. Først nu… 47 år senere, året efter Aretha Franklins bortgang, er filmen blevet færdiggjort. Og hvilket pragtværk! ’En tour de force af himmelske dimensioner. Et smykkeskrin fyldt med spirituelle, uslebne diamanter,’ skrev Politikens Erik Jensen fra Europapremieren i Berlin.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: