PREMIERE DEN 27. JANUAR 2020

Robert Pattinson og Willem Dafoe er ægte søulke lige til at ramme ind og hænge op på væggen i Robert Eggers’ visuelle drøm af et mareridt. De mænd er fremmede for hinanden, da de i slutningen af 1900-tallet ankommer til en mikroskopisk ø ud for New Englands kyst for at passe fyrtårnet. Wake (Dafoe) er den erfarne leder, der bærer nøglen til fyrets hellige lyskilde. Snaksaglig og evigt kommanderende over den uerfarne, mutte og mere mystiske Winslow (Pattinson), der er flygtet fra sin fortid. De kommer ikke godt ud af det sammen, men ondt bliver værre, da en storm tager til og forhindrer deres afløsere i at nå frem.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: