Alfonso de Vilallonga – The Bookshop

Scroll down to content

PREMIERE DEN 6. JUNI

Året er 1959. Den unge enke Florence (Emily Mortimer) ankommer til en lille havneby i det østlige England for at udleve sin drøm og åbne en boghandel. Byen tager sig idyllisk ud, men ikke alle er lige venlige. Florence mødes med skepsis af både bankmanden og advokaten, men den største modstand kommer fra iskolde Violet Gamart (Patricia Clarkson). Florence finder heldigvis støtte i bogelskeren Edmund Brundish (Bill Nighy), en velbjerget eremit, som de lokale sladrer en del om. Penelope Fitzgeralds roman er kongenialt filmatiseret af Isabel Coixet, der i filmisk form skriver sit eget kærlighedsbrev til litteraturen.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: