PREMIERE DEN 4. JULI

Den anerkendte kok Arturo (Vinicio Marchioni) har meget kort lunte, og det har karrieren mildt sagt måttet lide under. Efter et kort fængselsophold skal han betale tilbage i form af lidt samfundstjeneste, og det foregår på en skole for teenagere med behov for helt særlig omsorg. Da en af elevene viser sig at ahve særlig flair for kogekunsten, bliver Arturo modvilligt hans mentor, men da tiden for den store kokkekonkurrence for unge talenter i Toscana oprinder, må Arturo erkende, at det ikke kun er hans unge elev, som er op imod stærke modstandere.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: