PREMIERE DEN 29. MAJ

”Rocketman” er baseret på historien om den generte pianist Reginald Dwight, der transformerer sig til en flamboyant showman på scenen – en Rocketman – og går fra succes til succes under navnet Elton John. Det er historien om en opvækst i en dysfunktionel familie, om udfordringen ved at skulle stå ved sin seksualitet, om at blive sat sammen med en gudsbenådet sangskriver, om at blive drevet frem af en ambitiøs impresario og om at opretholde den glitrende facade ved hjælp af stoffer. I rollen som Reginald Dwight/Elton John har Taron Egerton indspillet sine egne versioner af Elton Johns klassikere, der er blevet mixet tidsmæssig rundt og bruges til at bære historien fremad. Med Dexter Fletcher som instruktør er ”Rocketman” – med Elton Johns billigelse – blevet en musikalsk fantasi, der bærer essensen af sangerens liv og karriere. Eltons mor Sheila Farebrother spilles af Bryce Dallas Howard, som vennen og sangskriveren Bernie Taupin ses Jamie Bells og Richard Madden er manageren John Reid.

SOUNDTRACK:

PLAYLIST:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: