PREMIERE DEN 25. OKTOBER

Damien Chazelles opfølger til ’La La Land’ fortæller den medrivende historie om NASAs mission for at lande den første mand på månen. Beretningens omdrejningspunkt er Neil Armstrong, der ikke kun er heldig med at slippe gennem nåleøjet som astronaut, men også skal prise sig lykkelig for at overleve de første testflyvninger. Filmen er dog mere end en stærk fortælling om rumfartens pionerer. ‘First Man’ er også en gribende familiehistorie, hvor Claire Foy i rollen som Armstrongs trofaste, men hårdt prøvede hustru nærmest overstråler den som altid gode Ryan Gosling. Musikken er ligesom i ‘La La Land’ komponeret af Justin Hurwitz.

SPOTIFY SOUNDTRACK:

YOUTUBE TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: