PREMIERE DEN 1. NOVEMBER

Denne enestående og rørende dokumentar bringer os tæt på Rudolf Nureyevs exceptionelle liv og formidler historien om verdens mest kendte mandlige balletdanser. Filmen tager os med hele vejen fra hans start som ung og ydmyg danser i Rusland til han som afhopper i Vesten blev verdensstjerne. Filmens indhold fokuserer ikke blot på manden, men også på hans samtid, og giver samtidig indblik i tidens politiske forandringer og Nureyevs splittelse imellem Rusland og Vesten. Filmen om Nureyev er et enestående værk, som blender aldrig tidligere viste optagelser med et originalt soundtrack (af den prisbelønnede komponist Alex Baronowski) og en fortryllende perlerække af eksklusive danseoptrin instrueret af Royal Ballets Russell Maliphant. Danserens danske partner Erik Bruhn medvirker selvfølgelig.

SPOTIFY SOUNDTRACK:

BANDCAMP ALBUM:

YOUTUBE TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: