thomyorke_susperia

PREMIERE DEN 15. NOVEMBER

Mørket spreder sig i et verdensberømt dansekompagni i Berlin. Et mørke, der opsluger truppens kunstneriske leder, Madame Blanc (Tilda Swinton), en ambitiøs ung danser, Susie (Dakota Johnson), og en sørgende psykoterapeut. Nogle vil overgive sig til mareridtet, andre vil endelig vågne op. Luca Guadagnino der instruerede ‘Call Me By Your Name’ står bag ‘Suspiria’, en visuelt enestående nyfortolkning af Dario Argentos mesterværk fra 1977. Frontmanden for Radiohead, Thom Yorke, debuterer som filmkomponist med et dragende og sanseligt score.

YOUTUBE SINGLER:

SPOTIFY SOUNDTRACK:

[Kommer snart, red.]

TRAILER:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: