PREMIERE DEN 18. OKTOBER

I gyser-filmen ‘Halloween’ vender Jamie Lee Curtis tilbage i sin ikoniske rolle som Laurie Strode. Hun står overfor den endelige konfrontation med Michael Myers, den maskerede figur som har jagtet hende siden hun med nød og næppe undslap for fire årtier siden. Denne film er nummer 11 i rækken af ‘Halloween’ film, der strækker sig helt tilbage til 1978. ‘Halloween’ er instrueret af David Gordon Green, der sidste år instruerede ‘Stronger’ med Jake Gyllenhaal.

SPOTIFY SOUNDTRACK:

YOUTUBE TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: