Uno Helmersson – Bobby Jene

Scroll down to content

PREMIERE 19. APRIL

I de sidste 10 år har Bobbi Jene været stjernedanser for et af verdens førende dansekompagnier i Israel – under sin mentor og tidligere elsker, den verdenskendte Ohad Naharin. Nu vil hun løsrive sig fra stedet og manden, der har skabt hendes karriere og gjort hende til en international stjerne. I stedet vil hun arbejde med sin egen banebrydende og provokerende kunst i USA, men netop som hun skal til at rejse hjem, forelsker hun sig hovedkulds i den unge, smukke danser Or. Før første gang i sit liv mærker hun det tikkende biologisk ur – og lysten til at blive hos en mand og starte en familie. Elvira Linds rå og intime blik åbner døren ind til et intenst univers, hvor livet som skabende kunstner og kvinde folder sig ud.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: