PREMIERE DEN 26. APRIL

Greta Gerwigs Golde Globe-vinder er ikke kun en af årets mest charmerende film, men hører også blandt kritikernes absolutte favoritter og sprang nær temometret på Rotten Tomatoes med en score på 99%. Saoirse Ronan spiller Christine (selv kalder hun sig Lady Bird) er endt på den kristne High School i californiske Sacramento. Hun har svært ved at passe ind og slides med sin elskelige, men evigt kritiske mor (Laurie Metcalf) alt imens hun drømmer om at komme på college ovre på Østkysten – dér hvor de har kultur! Det bliver ikke nemmere af, at hendes far mister sit arbejde, men da hun lander en rolle i årets musical, møder hun Danny, der kommer fra den velhavende del af Sacramento. Og snart blomstrer romantikken.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: