Julie Roué – Montparnasse Bienvenue (Jeune femme)

Scroll down to content

PREMIERE DEN 22. MARTS

Julia (Laetitia Dosch) er en ung parisisk kvinde i 30’erne, som er på kanten af et nervøst sammenbrud. Hendes kæreste har netop forladt hende, og da vi møder hende, er hun sønderknust, men også præget af en fandenivoldsk tro på, at der må være en udvej. Julia er vild og knuselskelig i sit forsøg på at forny sig efter det lange, sikre forhold – og så er hun alt for meget! Hun er hensynsløs direkte og ærlig og skubber alle fra sig, mens hun ihærdigt forsøger at holde fast i veninderne, mændene og de mange jobs, der forsvinder lige så hurtigt, som de kommer. Filmen vandt Cannes-festivalens debutantpris 2017.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: