Carlo Virzi – The Leisure Seeker

Scroll down to content

PREMIERE DEN 15. MARTS

’Vores livs ferie’ er en moden roadmovie, der både leverer gode grin og stof til eftertanke. Ella (Helen Mirren) og John (Donald Sutherland) har været gift i mange år og trænger til et spontant eventyr. Til deres voksne børns store bekymring stikker ægteparret af i en gammel autocamper og kører ud på Route 1 mod Hemingways hus i Key West. Det bliver en tur fuld af sjove oplevelser og eftertænksomme stunder. Det er nu, at Ella og John har chancen for at komme til bunds i fortiden og et ægteskab drevet af passion og hengivenhed, men også af hemmeligheder og overraskende afsløringer, der kommer for en dag.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: