Arnaud Rebotini – 120 Battements Par Minute

Scroll down to content

PREMIERE DEN 8. MARTS

‘Jeg tror, at det er svært at elske en film mere end denne,’ udtalte juryformand Pedro Almodóvar, da Robin Campillos på én gang gribende, humoristiske og kunstnerisk prægnante drama vandt både juryens Grand Prix og de internationale kritikeres pris i Cannes. Omdrejningspunktet er en gruppe aktivister i 1990’ernes Paris. AIDS-epidemien raser, mens myndigheder og medicinalindustri ser passivt til. Frustrationen vokser blandt aktivisterne i Act Up, som tvinges til at tage drastiske metoder i brug for at blive hørt. Parallelt med det store, politiske drama, kæmper hver især med det private: Kærligheden, håbet og døden.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: