PREMIERE DEN 15. MARTS

‘Loving Vincent’ er en farvestrålende, fascinerende og rørende animationsfilm (verdens første skabt 100% med oliemaling!) om skaberglæde og lidenskab. Det er den 29. juli 1890. En såret mand vakler ned ad gaden i den lille franske by Auvres. Han holder sine hænder mod et frisk skudsår i maven. Manden er Vincent Van Gogh – på det tidspunkt endnu ukendt for omverden, i dag en af historiens største kunstnere. Hans tragiske død er til den dag i dag omgærdet af mystik og spekulationer. Hvem var det, der skød? ‘Loving Vincent’ favner Van Goghs virke, skæbne og død – og lader ham samtidig komme smukt til orde via hans breve.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

SOCIAL:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: