Lyt til portugisisk fado-musik i spansk thriller!

Scroll down to content

Amália Rodrigues (23. juli 1920 – 6. oktober 1999) var en portugisisk sangerine og skuespillerinde, berømt som “dronningen af fado”. Hun begyndte at synge professionelt i 1939. Snart arbejdede hun i Spanien, Brasilien og Frankrig. I 1950 deltog hun i forestillinger til fordel af Marshall-planen og fra midten af 50erne var hun en international stjerne. Amália Rodrigues er for fado, hvad Mozart er for klassisk musik. Man kan høre hendes musik i den spanske thriller ‘May God Save Us’, der har premiere i Grand Teatret den 27. juli.

Lyt til de tre sange fra filmen:

Se trailer:

SOCIAL:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: