Pink Floyd ven har komponeret musikken til den nye Whitney Houston dokumentarfilm

Scroll down to content

Det er Nick Laird-Clowes, der står for musikken til den nye Whitney Houston dokumentarfilm ‘Whitney – Can I Be Me’. Altså den musik, der ikke er med Whitney selv. Han er i dag mest kendt for soundtracks, men var tidligere forsanger i The Dream Academy og har udsendt en solo-album på Creation/Poptones under navnet Trashmonk. Han er nær ven med David Gilmour fra Pink Floyd, der bl.a. producerede hittet ‘Life In A Northern Town’ for The Dream Academy. Laird-Clowes kvitterede som medforfatter for Pink Floyd. Filmen vises fra den 26. juli i Grand Teatret.

Lyt til et musikudvalg her:

Se traileren for den nye film her:

SOCIAL:

Læs et interview med flere musikeksempler her.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: