Pink Floyd ven har komponeret musikken til den nye Whitney Houston dokumentarfilm

Scroll down to content

Det er Nick Laird-Clowes, der står for musikken til den nye Whitney Houston dokumentarfilm ‘Whitney – Can I Be Me’. Altså den musik, der ikke er med Whitney selv. Han er i dag mest kendt for soundtracks, men var tidligere forsanger i The Dream Academy og har udsendt en solo-album på Creation/Poptones under navnet Trashmonk. Han er nær ven med David Gilmour fra Pink Floyd, der bl.a. producerede hittet ‘Life In A Northern Town’ for The Dream Academy. Laird-Clowes kvitterede som medforfatter for Pink Floyd. Filmen vises fra den 26. juli i Grand Teatret.

Lyt til et musikudvalg her:

Se traileren for den nye film her:

SOCIAL:

View this post on Instagram

Alle kender Whitney Houston og de mange hits. Men kender du hendes første indspilning? Det er er en smukke ballade skrevet af Robert Wyatt. Free jazz legenden Archie Shepp spiller tenorsaxofon. Den nye 'Whitney – Can I Be Me' dokumentarfilm vises i @grandteatret den 26. juli. Lyt til nummeret og se traileren for filmen på Biograf-bloggen. Link i biografien. #whitneyhouston #sergegainsbourg #bobbybrown #nickbroomfield #nicklairdclowes #thedreamacademy #trashmonk #creationrecords #poptones #alanmcgee #davidgilmour #pinkfloyd #material #archieshepp #robertwyatt #miketyson #oprahwinfield #heidifleiss #sarahpalin #tupacshakur #thenotoriousbig #kurtcorbain #courtneylove #youtube #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by @biografdk (@biografdk) on

View this post on Instagram

Dokumentarfilm instruktøren Nick Broomfield er ekspert i at dokumentere tragedier i underholdningssverdenen. Han har tidligere instrueret bl.a. 'Kurt og Courtney', 'Biggie and Tupac' og dokumentarfilm om Heidi Fleiss og Sarah Palin. Han har produceret over 30 film gennem tiden. Denne gang er turen kommet til Whitney Houston og livet i overhalingsbanen med Bobby Brown (og Serge Gainsbourg!). Filmen vises den 26. juli i @grandteatret. Se trailer udvalg på bloggen. Link i biografien. #whitneyhouston #sergegainsbourg #bobbybrown #nickbroomfield #nicklairdclowes #thedreamacademy #trashmonk #creationrecords #poptones #alanmcgee #davidgilmour #pinkfloyd #material #archieshepp #robertwyatt #miketyson #oprahwinfield #heidifleiss #sarahpalin #tupacshakur #thenotoriousbig #kurtcorbain #courtneylove #youtube #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by Bongorama Blog + Klub (@bongoramadk) on

View this post on Instagram

Det er Nick Laird-Clowes, der står for musikken til den nye Whitney Houston dokumentarfilm 'Whitney – Can I Be Me'. Altså den musik, der ikke er med Whitney selv. Han er i dag mest kendt for soundtracks, men var tidligere forsanger i The Dream Academy og har udsendt en solo-album på Creation/Poptones under navnet Trashmonk. Han er nær ven med David Gilmour fra Pink Floyd, der bl.a. producerede hittet 'Life In A Northern Town' for The Dream Academy. Laird-Clowes kvitterede som medforfatter for Pink Floyd. Lyt til musikeksempler og se traileren på bloggen. Link i biografien. Filmen vises den 26. juli i @grandteatret. #whitneyhouston #sergegainsbourg #bobbybrown #nickbroomfield #nicklairdclowes #thedreamacademy #trashmonk #creationrecords #poptones #alanmcgee #davidgilmour #pinkfloyd #material #archieshepp #robertwyatt #miketyson #oprahwinfield #youtube #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by film&musik (@filmmusikdk) on

Læs et interview med flere musikeksempler her.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: