Isabelle Huppert synger chanson med lounge orkestret Pink Martini i ‘Souvenir’

Scroll down to content

Isabelle Huppert spiller hovedrollen i ‘Souvenir’, der handler om en afdanket sangerinde, der tidligere har sunget i Melodi Grand Prix. Hun møder en ung bokser, der giver hende gnisten tilbage og opfordrer hende til at genoptage karrieren. Huppert synger selv i filmen og soundtracket leveres af det amerikanske lounge orkester Pink Martini.

Filmen har premiere den 24. august i bl.a. Grand Teatret.

Se trailer for filmen her:

SOCIAL:

View this post on Instagram

Vi har de sidste par år set myreflittige Isabelle Huppert i bl.a. Joachim Triers 'Louder Than Bombs', Mia Hansen-Løves 'Things To Come' og Paul Verhoevens 'Elle'. Nu har hun atter aktuel i de danske biografer med filmen 'Souvenir' instrueret af den belgiske instruktør Bavo Defurne. Huppert er den mest César (den franske Oscar) nominerede skuespiller nogensinde. Hun vandt senest prisen for sin præstation i 'Elle'. 'Souvenir' har premiere i @grandteatret den 24. august. Se trailerne for de nævnte film på Biograf-bloggen. Link i biografien. Fun fact: vidste du at Isabelle Huppert ejer sin egen arthouse biograf i Paris? Biografen hedder "Christine 21" og er ledet af hendes søn. #isabellehuppert #kevinazais #bavodefurne #pinkmartini #christine21 #paris #parisdk #biografdk #bongoramadk #filmmusikdk #signaldk

A post shared by @biografdk (@biografdk) on

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: