SE FILMEN TIL FRANSKE FILM MANDAGE

En kvinde er forsvundet. Efter en snestorm findes hendes bil forladt i et halvøde landskab, hvor et par spredte bondegårde er ene om at bryde monotonien. De tilkaldte gendarmer har ikke mange spor at gå efter – til trods for at hele fem forskellige personer ligger inde med brikker til forståelse af det samlede puslespil, som trækker tråde til det afrikanske kontinent. Det er en djævelsk raffineret og svært kategoriserbar thriller, Dominik Moll har drejet – af Hollywood Reporter beskrevet som et lystigt blend af ‘Fargo’ og ‘Babel’, som det ville tage sig ud, hvis det var Atom Egoyan, der svingede taktstokken. Med andre ord: Vi har at gøre med en film fra allerøverste hylde. Benedikt Schiefer har komponeret musikken til ONLY THE ANIMALS.

SANGEN FRA FILMEN

TRAILER MED ENGELSKE UNDERTEKSTER

HELE SOUNDTRACKET

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: