SE FILMEN I GRAND HJEMMEBIO

‘Kaptajnen’ udspiller sig i de sidste uger af Anden Verdenskrig og er baseret på virkelige hændelser, men den rystende historie har alt for mange nutidige og universelle paralleller. Den handler om en 21-årig tysk desertør, som udgiver sig for at være officer, men rollen vokser på ham, mens han vender sin egen frygt og vrede først mod de andre soldater og i sidste ende alle. Filmen, der er optaget i skærende skarpe s/h-billeder og har et markant rystende lydspor, er noget af det stærkeste siden ‘Gå og se’. Den er voldsom og til tider ubehagelig, men den er også tankevækkende og nervepirrende.

Instrueret af Robert Schwentke. Musik komponeret af Martin Todsharow.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: