Bertrand Blessing – En Guerre (I krig)

Scroll down to content

FILMEN VISES TIL FRANSKE FILME MANDAGE / KØB BILLETTER HER

Stéphane Brizé (La loi du marché) er tilbage med endnu et eksplosivt, socialt indigneret drama. En fabrik i Sydfrankrig skal lukke – til trods for at fabrikkens medarbejdere har accepteret en lødnedgang i bytte for sikkerhed i ansættelsen. Og værre bliver det, da det viser sig at baggrunden for lukningen ikke skyldes underskud og røde tal på bundlinjen, men at den positive vækst bare ikke er helt positiv nok til at stille firmaets aktionærer tilfredse. Fabriksarbejderne gør oprør, og med den letantændelige Laurent Amédéo (Vincent Lindon) som bannerfører starter en arbejdskamp, hvor der ikke altid spilles efter reglerne – med voldsomme konsekvenser for arbejderne både på jobfronten og privat. nb: VISES MED ENGELSKE UNDERTEKSTER.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: