PREMIERE DEN 17. APRIL

Florian Henckel von Donnersmarcks første tysksprogede film siden ’De andres liv’ er endnu et episk stykke efterkrigshistorie med afsæt i virkelige hændelser. Den unge østtyske kunststuderende Kurt (Tom Schilling) forelsker sig i sin medstuderende Ellie (Paula Beer) – og hun i ham. Ellies far, den celebre gynækolog Carl Seeband (Sebastian Koch), er på ingen måde begejstret, så han gør, hvad han kan for at ødelægge deres forhold. Men Kurts liv er allerede ubrydeligt forbundet med Seebands fortid og de uhyrlige gerninger, professoren begik årtier tidligere. ’Værk uden skaber’ var årets tyske Oscar-kandidat.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: