UDKOMMER DEN 21. APRIL

‘Torn Down’ er den tredje CD i ‘Mixed Up Extras 2018’ box sættet, der består af en ny remaster af ‘Mixed Up’ remix-albummet fra 1990, extra remix fra 1982-90 og en ny serie af remixes, hvor Robert Smith har lavet et nyt remix fra hvert album af sange, der normalt ikke vil blive remixes. Albummet bliver udsendt selvstændigt på Record Store Day 2018 på vinyl som picture disc. BBC havde premiere på ‘Want (Time Remix)’, der er udsendt som promo på streaming tjenesterne med et (fejlagtigt?) 1990 datostempel. Hele sættet bliver udsendt på CD og vinyl den 15. juni.

SOCIAL:

PROMO SINGLE:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: