UDSENDT DEN 14. APRIL 1983

‘Let’s Dance’ er det 15. album og et comeback album efter tre års pause med en endnu en ny udgave af kamelæonen David Bowie og produceret af Nile Rodgers fra Chic. Bortset fra ‘Criminal World’, der er en coverversion af en Metro sang, e alle sangene er skrevet af Bowie. ‘China Girl’ dog sammen med Iggy Pop og ‘Cat People’ sammen med Giorgio Moroder, et andet ikon fra disco æraen. Der udkom fire singler fra albummet, der blev det best sælgende i David Bowies karrieri.

SPOTIFY ALBUM (1999 remaster):

SOCIAL:

VIDEO:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: