PREMIERE DEN 15. FEBRUAR

Vi befinder os i den glamourøse ende af 1950’ernes London, hvor den berømte modeskaber Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) og hans søster Cyril (Lesley Manville) er midtpunktet for tidens fashionistaer. De kreerer rober til de kongelige, filmstjerner, arvinger og selskabslivets spidser. Kvinder kommer og går i Woodcocks liv, hvor de giver den erklærede ungkarl inspiration og selskab. Lige indtil han møder den unge, viljestærke Alma (Vicky Krieps), som hurtigt bliver hans muse og elskerinde, mens som samtidig griber forstyrrende ind i hans kontrollerede og veltilrettelagte liv.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

SOCIAL:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: