Se traileren for dokumentarfilmen om Williams Formel 1 teamet

Scroll down to content

fid17816.jpg

‘Williams’ er historien om den mest berømte familie i Formel 1. En spændende fortælling om hvordan en mand byggede et motorsports imperium og et levende, hjerteskærende portræt af den efterfølgelende tragedie. Sir Frank Williams havde besættelse af fart og skabteet af verdens mest vindende Formel 1 racerhold og har vundet ni konstruktør mesterskaber i løbet af de sidste 40 år.

Men i 1986 – da holdet var mest succesfuldt – var Frank involveret i en alvorlig bilulykke, der også bragte holdets fremtid i fare.

Denne helt nye dokumentar fra BAFTA-vindende instruktør Morgan Matthews fortæller historien om Franks vej til berømmelse og hvordan hans familie kæmpede for at holde ham i live efter ulykken, der efterlod Frank kørestolsbundet for resten af ​​sit liv. Med hjertepustende raceroptagelser, interviews med de største Formel 1-stjerner (herunder Sir Jackie Stewart, Nigel Mansell, Alan Jones og Sir Patrick Head) og ærlige, aldrig-før-set scener med hvad der virkelig foregik bag lukkede døre, er det et ærligt, autentisk og utroligt afslørende portræt af en af ​​de mest ekstraordinære familier i motorsport.

Martin Phipps har komponeret musikken sammen med Isobel Waller-Bridge.

TRAILERS:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: