Tro det eller ej men Sean Ono Lennon har endnu et soundtrack på sin Desert Island Discs

Scroll down to content

Tidligere skrev jeg om Sean Lennons favorit album, der er et fransk soundtrack. På sin Desert Island Discs har han faktisk endnu et soundtrack. Og denne gang er det en god kending for filminteresserede. Men måske ikke den mest kendte film. Nino Rota komponerede meget musik til Fellini (og musikken til The Godfather!) og det er dette soundtrack til ‘Il Casanova’ med Donald Sutherland i hovedrollen, der er på listen. Sean fortæller at han har en sdtor forkærlighed for filmmusik i tresserne og halvfjerdserne, der ofte blev komponeret af klassiske komponister, men med tilføjelse af synthesizere, cembalo og el-guitarer!

Lyt til musikken her:

Se traileren her:

Donald Sutherland har signeret denne vinyludgave:

ilcasanova.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: