Ernest & Celestine: Rejsen til vrøvlistan

Scroll down to content

✍️ NY TEGNEFILM: Tag med på endnu et eventyr sammen med det umage vennepar, bjørnen Ernest og musen Celestine! Da Ernests meget sjældne violin går i stykker, må han og Celestine rejse til hans hjemland, Vrøvlistan. Her ligger den eneste butik i verden, der kan reparere violinen. Ernest husker sit hjemland for dets store kærlighed til musik, men da han og Celestine ankommer, opdager de, at nye, strenge regler er blevet indført og at musik er blevet forbudt. Allieret med gamle venner og en mystisk, maskeret fredløs, må Ernest og Celestine nu tage kampen op mod landets regime for at bringe musikken og glæden tilbage til Vrøvlistan.

🎫 KØB BILLETTER HER! (Link til blog)

Ernest & Celestine: Rejsen til vrøvlistan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: