Tag med på en eventyrlig rejse helt ind i et mægtigt, 210-årigt egetræ. Mange og mangeartede skabninger har taget bolig i træet: Egern, nøddesnudebiller, skovskader, myrer, husmus og mange flere… Hele dette fantastiske univers er dybt afhængigt af det majestætiske træ – fra dets rødder til dets krone – for at finde føde, ly og beskyttelse. Over et år opleves naturens cyklus med de skiftende farver og årstider samt dyrenes og insekternes tilpasning og urgamle instinkter. Og ligesom hos menneskene er der udfordringer med opdragelse, nabospektakler, fuldtidsarbejde, gensidig afhængighed og kamp for overlevelse!

Læs mere på Grand Teatret bloggen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: