Volker Bertelmann – All Quiet On The Western Front

Scroll down to content

🇩🇪 SÆRFORESTILLING: Da 17-årige Paul slutter sig til Vestfronten under 1. verdenskrig, bliver hans umiddelbare begejstring snart knust af virkeligheden i skyttegravene. Soundvenues anmelder skriver (til 6 stjerner): ’En af de smukkeste, mest gruopvækkende film fra nyere tid. Den tyske soldats rejse fra uskyldig ungdom til sjæleknust skyttegravssoldat er ikke bare en tiltrængt indsigt i Første Verdenskrig, men også en hjerteskærende fortælling om den rædsel, vi mennesker kan udsætte hinanden for – og alt det, der går tabt undervejs.’ NB: Eksklusiv særvisning i samarbejde med Den Tyske Ambassade. Kun denne ene visning af årets tyske Oscar-kandidat. Se ALL QUIET ON THE WESTERN FRONT torsdag den 8. december kl. 19 i @grandteatret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: