Netflix Music udgiver et soundtrack-album til Netflix-serien Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Albummet indeholder udvalg af showets originale musik komponeret og fremført af Nick Cave og Warren Ellis (The Assassination of Jesse James af Coward Robert Ford, Hell or High Water, The Road, The Proposal). Soundtracket udgives digitalt den 21. september og vil være tilgængeligt til streaming/download på alle større digitale musikplatforme. Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story er skabt af Ryan Murphy & Ian Brennan og har Evan Peters, Niecy Nash, Richard Jenkins, Molly Ringwald og Michael Learned i hovedrollerne. Det 10-delte drama undersøger Jeffrey Dahmers forbrydelser og de systemiske fiaskoer, der gjorde det muligt for en af USA’s mest berygtede seriemordere at fortsætte sin morderiske tur i åbent øjesyn i over et årti. Serien får premiere denne onsdag på Netflix.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: