Robbie Robertson – Shutter Island

Scroll down to content

‘Shutter Island: Music from the Motion Picture’ blev udgivet den 2. februar 2010 af Rhino Records. Filmen har ikke et originalt partitur. I stedet skabte Scorseses mangeårige samarbejdspartner Robbie Robertson et ensemble af tidligere indspillet materiale til brug i filmen.

Ifølge en erklæring på Paramounts hjemmeside: “Samlingen af moderne klassisk musik [på soundtrack-albummet] blev håndvalgt af Robertson, som er stolt af dens omfang og lyd. ‘Dette er måske det mest skandaløse og smukke soundtrack, jeg har nogensinde hørt.’ [erklærede Robertson].”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: