PREMIERE DEN 5. DECEMBER

Dagen efter sin 85-års fødselsdag bliver den kendte krimiforfatter Harlan Thrombey (Christopher Plummer) fundet død. Under mistænkelige omstændigheder bliver privatdetektiven Benoit Blanc (Daniel Craig) hyret til at undersøge sagen. Blancs opklaring bringer ham i nærkontakt med både Harlans dysfunktionelle familie og dennes hengivne stab, og han må arbejde sig gennem et spind af falske spor og løgne for at finde frem til sandheden om Harlans død. ’Knives Out – var det mord?’ hylder Agatha Christie efter alle kunstens regler i et vanvittigt intrikat (og morsomt!) mordmysterie, hvor alle er mistænkte.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: