Zviad Mgebry – And Then We Danced

Scroll down to content

PREMIERE DEN 21. NOVEMBER

Den unge danser Merab bor i en lille lejlighed i Georgiens hovedstad Tbilisi sammen med sin mor, bror og mormor. Fra barnsben af har han trænet i Georgiens Nationale Ballet i håbet om at danse sig helt til tops. Da den talentfulde tilflytter Irakli slutter sig til ensemblet, får Merab pludselig konkurrence. Men Irakli vækker også et uventet begær i Merab, og langsomt udvikler deres forhold sig til en euforisk forelskelse. I det stærkt konservative dansemiljø må de hemmeligholde deres affære, men da rygterne alligevel begynder at svirre blandt de andre dansere, udfordres Merab for alvor på sine drømme og idealer.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: