PREMIERE DEN 27. JUNI

Hvad ville du gøre, hvis du var den eneste, der kunne huske The Beatles? Danny Boyles ‘Yesterday’ udforsker en verden, hvor den ikoniske gruppe er sporløst forsvundet. Himesh Patel (‘EastEnders’) spiller den håbefulde musiker Jack, der efter en busulykke vågner op til lidt af et mareridt: Alle andre end han har fuldstændig glemt alt om The Beatles’ musik og eksistens! Jack udnytter situationen ved selv at begynde at spille The Beatles’ musik. Det får hans musikkarriere til at tage fart, men den dårlige samvittighed nager. Richard Curtis, der bl.a. skrevet ordene bag ’Love Actually’, har skrevet det sprudlende manuskript.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: