PREMIERE DEN 16. MAJ / KØB BILLETTER HER

Joan Stanley (Judi Dench) nyder sin pensionisttilværelse, da den britiske efterretningstjeneste, MI5, banker på og arresterer hende. Joan gemmer på en utrolig hemmelighed. I 1930’erne er unge Joan (Sophie Cookson) studerende på Cambridge, hvor hun forelsker sig i kommunisten Leo. Gennem Leo begynder Joan at se, hvordan det militære kapløb går amok. Da hun får job i et atomforskningscenter, må Joan beslutte, om hun er villig til at forråde sit eget land og dem hun elsker for at redde verden. ’En spions bekendelser’ er inspireret af ’The Granny Spy’, der som 87-årig blev afsløret som KGB-agent.

Se filmen i Grand Teatret / Køb billetter her.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

SOCIAL:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: