PREMIERE DEN 1. NOVEMBER

Det biografiske drama ‘Bohemian Rhapsody’ fortæller historien om det legendariske rockband Queen, der står bag et stærkt repetoire af udødelige hits som ‘Another One Bites The Dust’ og ‘We Will Rock You’. Filmen følger bandets medlemmer med forsangeren Freddie Mercury i front og fokuserer på tiden, fra Queen blev samlet i 1970 op til deres uforglemmelige optræden ved Live Aid-koncerten i 1985. I rollen som Mercury ses skuespiller Rami Malek, der for alvor slog igennem med serien ‘Mr. Robot’. Malek har gennemført en utrolig transformation og er nærmest en tro kopi af den ikoniske forsanger. ‘Bohemian Rhapsody’ er instrueret af den garvede superhelte-instruktør Bryan Singer, og på rollelisten kan man også opleve Aidan Gillen, Mike Myers og Tom Hollander.

SPOTIFY SOUNDTRACK:

YOUTUBE TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: