PREMIERE DEN 13. SEPTEMBER

Ditte og Louise er to midaldrende skuespillerinder, som indser, at det eneste, filmbranchen har tilbage at tilbyde dem, er roller som nogens mor eller en gammel, slidt luder. Derfor griber Ditte til en radikal løsning: Hun klæder sig ud som mand. Og stik mod forventning får Ditte succes som Ditlev. Pludselig tilbydes hun hovedroller, mens kvinderne sværmer lystigt om hende. Og hun bliver bedste venner med selveste Anders W. Berthelsen. Men samtidig svigter hun sin bedste veninde Louise og deres fælles drøm om deres eget show. I afmagt og frustration kaster Louise sig ud i en hovedløs affære med lægen David…

SPOTIFY SOUNDTRACK:

SPOTIFY PLAYLIST:

YOUTUBE TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: