Daníel Bjarnason – Under The Tree

Scroll down to content

PREMIERE DEN 5. JULI

Agnes smider Atli ud hjemmefra og nægter ham at se deres datter Ása. Atli må flytte hjem til sine forældre, der selv er i problemer i en bitter nabostrid omkring deres store smukke træ, der kaster en skygge på naboens terrasse. Mens Atli kæmper for sin ret til at se sin datter, eskalerer nabokonflikten – kæledyr forsvinder på mystisk vis, overvågningskameraer installeres, og det rygtes at naboen er blevet set med en motorsav! ‘Under træet’ er forrygende sort komedie fra producenterne bag ‘Blandt mænd og får’. En helt særlig film med en underfundig islandsk humor. I hovedrollen ses Steinþór Hróar Steinþórsson, der er noget nær den perfekte islandske pendant til Anders W. Berthelsen.

Musikken er komponeret af Daníel Bjarnason.

Se traileren på biograf-bloggen her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: