Christophe Julien – Au revoir là-haut

Scroll down to content

PREMIERE DEN 11. JUNI

‘Vi ses deroppe’ er en storstilet filmatisering af Pierre Lemaitres bestseller, der åbner i Frankrig få dage før 1. Verdenskrigs afslutning. De to soldater Albert (Albert Dupontel) og Édouard (Nahuel Perez Biscayart) overlever på mirakuløs vis krigens rædsler, men ikke uden ar på sjælen, og snart må de hutle sig gennem dagligdagen i et Paris, som stadig slikker sårene efter krigen. Albert har mistet alt, og Édouard har vendt sin familie ryggen og dulmer smerterne med et stigende misbrug af morfin. Begge drømmer om et bedre liv og nærer især et dybtfølt ønske om retfærdighed og hævn – noget der snart får dem til at udtænke et svindelnummer af gigantiske proportioner.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: