Dave Holland – Uncharted Territories

Scroll down to content

UDKOMMER DEN 11. MAJ

På ‘Uncharted Territories’, der bliver udsendt på både 2-CD og 3-LP formater, genforenes Dave Holland med saxofonisten Evan Parker, en langvarig ven fra deres tidlige dage i London. De er sammen med Craig Taborn, på klaver og elektronik, og Ches Smith på percussion. Ud over kvartet improvisationer, bryder de også ud i alle mulige undergrupper af duo og trio konfigurationer. Gruppen indspillede også to kompositioner af Smith og en af Holland. Det resulterede i hele 23 numre, der præsenterer en serie af dybe, komplekse samtaler mellem musikerne, hvoraf nogle interagerede for første gang. Køb CD’en direkte hos Holland her.

SPOTIFY ALBUM:

SOCIAL:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: