Nick Cave & The Bad Seeds – Distant Sky

Scroll down to content

PREMIERE DEN 12. APRIL

Efter den store succes med ‘One More Time with Feeling’ er Nick Cave & The Bad Seeds tilbage på det store lærred. I 2017 tog Nick Cave & The Bad Seeds atter ud på landevejene med en turné, som startede i Australien, før den brændte sig henover Amerika og resten af verden med nogle af gruppens bedste anmeldelser til følge. Gruppens første show i tre år, hvori de optrådte med de udsøgt bevægende kompositioner fra deres seneste album ‘Skeleton Tree’ sammen med de væsentligste numre fra deres bagkatalog, fremprovokerede en ekstatisk og lidenskabelig reaktion fra både fans, anmeldere og gruppen selv, og hvor end de spillede, fik de fornyet et dybt og fortroligt forhold til deres publikum. Hele koncerten blev optaget i Royal Arena i København af instruktør David Barnard.

TRAILER:

PLAYLIST:

SOCIAL:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: