UDKOMMER DEN 6. APRIL

‘Live In Vienna’ er det 20. officielle King Crimson live album. Hertil kommer de mange “Collector’s Club” udgivelser på DGM. ‘Earthbound’ og ‘Red’ er de to første live albums fra Island Records perioden. ‘Live In Vienna’ er et tredobbelt album, der ikke blot indholder indspilninger fra Museumsquartier in 2016, men også en bonus med indspilninger fra en turné i Japan i 2015. En interessant detalje ved albummet er tillige at nummeret ‘Fracture’ ikke har været spillet siden 1974 og netop det nummer er taget fra en koncert i Falkoner Teatret i København den 3. september 2016. Albummet er blot det tredje album, der er gjort tilgængelig på streamingtjenesterne, der tillige har udsendt to forrige live albums ‘Live In Chicago’ og ‘Radical Action to Unseat the Hold of Monkey Mind’.

  • Robert Fripp – guitar, keyboards
  • Mel Collins – saxofon, fløjte
  • Tony Levin – bas, Dhapman Stick, vokal, fotografi
  • Pat Mastelotto – trommer
  • Gavin Harrison – trommer
  • Jeremy Stacey – trommer, keyboards
  • Jakko Jakszyk – lead vokal, guitar, fløjte    SPOTIFY ALBUM:

SOCIAL:

VIDEO:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: