Starchild & The New Romantic – Language

Scroll down to content

UDKOMMER DEN 23. MARTS

LANGUAGE er titlen på Starchild & The New Romantics debut album. Bryndon Cook, der er manden bag projektet, er inspireret af new jack swing, Jimmy Jam & Terry Lewis og vokset op med musik af Michael Jackson, Prince, Terence Trent D’Arby, Donna Summer og Bobby Brown. Men han lyttede også til The Blue Nile (sic!), Bruce Springsteen og Carole King. Han har bl.a. arbejdet sammen med Dev Hynes (Blood Orange) og albummet er udsendt af pladeselskabet Ghostly International, der også udsender danske Choir of Young Believers. Der er udsendt fire single: ‘Hangin On’, ‘Language’, ‘Ophelia’s Room’ og ‘Can I Come Over?’.

SPOTIFY ALBUM:

SOCIAL:

https://www.instagram.com/p/BgnFZh1hxTz/?hl=en&taken-by=thisisstarchild

VIDEO:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: