Brian Eno & John Cale – Wrong Way Up (1990)

Scroll down to content

R-98981-1459357283-4212.jpeg

SPOTIFY

‘Wrong Way Up’ blev udsendt på Opal Records i 1990. Albummet befinder sig et sted mellem de elektroniske, prog-rock og art rock genrer og indeholder nogle af både Eno og Cale’s mest mainstream arbejder. Singlen “Been There, Done That” er den eneste Eno single til nogensinde at komme på en amerikansk hitliste (Nr. 11 på Modern Rock Tracks). Omslaget blev udtænkt af Eno. 2005 genudgivelsen på All Saints Records blev remastered og havde et andet cover. Det indeholdte to bonusspor, “Grandfather’s House” og “You Don’t Miss Your Water” skrevet af Eno. Begge titler optrådte kun på single eller EP tidligere. Sidstnævnte blev taget fra soundtracket til ‘Married To The Mob’ fra 1988.

LYT PÅ SPOTIFY:

Bonus tracks:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: