Alexandre Desplat – The Shape Of Water

Scroll down to content

PREMIERE DEN 22. FEBRUAR

Årets Oscar-triumfator er en bjergtagende fabel, der er instrueret af maestroen Guillermo del Toro, som blandt andet gav os ‘Pans Labyrint’ (2006). Historien udspiller sig i koldkrigstidens USA, omkring 1962. Den ensomme Elisa (Sally Hawkins) arbejder i et statsstyret og tophemmeligt højsikkerhedslaboratorium, hvor hun er isoleret fra omverdenen. Da hun og kollegaen Zelda (Octavia Spencer) opdager et hemmeligt eksperiment, ændres Elisas liv for evigt. I de øvrige roller ses Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones og Michael Stuhlbarg.

SOUNDTRACK:

TRAILER:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: